in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Kako će izgledati taktičke bitke u Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground?

Provjerite!

U susret izlasku igre krajem mjeseca, stigao nam je gameplay prikaz koji pokriva sve najbitnije elemente – frakcije, jedinice, bitke i kampanju.

U bližoj budućnosti čeka nas nekoliko naslova iz Warhammer franšize, a prvi među njima bit će Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground u kojemu ćemo taktizirati kako u single-playeru, tako i u multiplayeru. Na navedenu igru nećemo morati čekati dugo jer stiže već 27. maja. i to na PlayStation platforme, Xbox platforme, Switch i naravno na PC.

Age of Sigmar: Storm Ground predstavit će nam svoju viziju nelinearne proceduralne kampanje koju bi trebali i nekoliko puta proći s time kako će se kampanje razlikovati i ovisno o frakciji koju igramo. Tako ćemo na raspolaganju imati tri različite vojske: Stormcast Eternals, Nighthaunt i Maggotkin, od kojih svaka ima različite jedinice, heroje, opremu, oružja, objašnjav Hcl.hr.

Kada dosadi borba protiv umjetne inteligencije, developeri najavljuju i epske multiplayer okršaje u kojemu će se također skupljati nagrade i kreirati vojska po vlastitom stilu. Kako će to sve izgledati u pokretu, možete provjeriti u najnovijem traileru.