in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Star Wars Jedi: Fallen Order dobit će next-gen nadogradnju za PlayStation 5 i Xbox Series X/S

U pripremi je najava next-gen izdanja igre

Uskoro će se slaviti Star Wars Day, a tim povodom u pripremi je najava next-gen izdanja igre Star Wars Jedi: Fallen Order.

Ovogodišnji dan Star Wars franšize – takozvani May the 4th – vrlo izgledno neće sadržavati premijere budućih igara iz serijala Star Wars. Međutim, zato je najavljeno da će izvrsna akcijska avantura Star Wars Jedi: Fallen Order kasnije ove godine dobiti poboljšano izdanje za PlayStation 5 te Xbox Series X i S konzole. Više detalja o tom izdanju doznat ćemo 4. maja., a za sada je samo potvrđeno da će nadogradnja biti besplatna svim postojećim vlasnicima igre, navodi Hcl.hr.

Ako još nemate tu igru u svojoj kolekciji, možete ju do 12. maja.nabaviti na 70% popusta na svim platformama. Osim toga, od sutra 30. aprila. pa do 11. maja. u ponudi će se naći EA Star Wars Triple paket u kojemu se osim Fallen Ordera (Deluxe izdanja) nalaze još i Star Wars Squadrons te Star Wars Battlefront II Celebration Edition.

Na popustu će do 12. 5. također biti čitav niz starijih Star Wars igara, među kojima su Jedi Knight: Jedi Academy, Jedi Outcast, Star Wars: Episode I Racer i druge. Punu listu sniženja provjerite na službenoj stranici Star Warsa.