in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Battlefield 5 predvodi listu igara koje uskoro stižu pretplatnicima PS Plusa

Dvije igre za PS4

Iz Sonyja su otkrili kako će u petom mjesecu pretplatnicima usluge PS Plus podijeliti tri igre, a najpoznatija među njima svakako je Battlefield 5.

Potvrđena je postava igara koje će biti *poklonjene* pretplatnicima usluge PlayStation Plus. Kao i obično, vlasnici PlayStationa 5 dobivaju jednu igru za PS5, te dvije za PS4, kojima mogu pristupiti i vlasnici PS4 konzole.

U petom će mjesecu pretplatnici s PlayStation 5 konzolom dobiti Wreckfest, igru utrkivanja ili bolje rečeno atraktivnog sudaranja. Duhovni je to nasljednik nekadašnjeg FlatOuta, igra koja se može igrati solo ili u online multiplayeru do 24 igrača. Wreckfest je nedavno dobio next-gen ažuriranje, premda je riječ o već dvije godine staroj igri (i više ako računamo PC verziju).

Najatraktivniji dio ponude odnosi se na PS4 verziju Battlefielda 5. Nije neko iznenađenje da se igra sada dijeli u sklopu PS Plusa jer krajem godine stiže novi Battlefield, ali je dobra stvar.

Zadnja igra u ponudi je avantura preživljavanja Stranded Deep. Zaplet je već klišej – pao vam je avion i vi morate preživjeti sami na pustom otoku. I ovdje se radi o nešto starijoj igri, iz 2015. godine, ali ista se na PlayStationu pojavila nešto kasnije – tek 2020, navodi Hcl.hr.

Sve ove igre bit će dostupne pretplatnicima PS Plusa od 4. maja. do 31. maja.