in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ekskluzivna igra za PlayStation 5 konzolu: Novi lik u Ratchet & Clank: Rift Apart zove se Rivet

Ratchet & Clank: Rift Apart stiže 11. juna

Insomniac Games dao je još jedno obećanje da je Ratchet & Clank: Rift Apart u planu za šesti mjesec te je otkrio nešto više detalja o likovima u igri.

Ratchet & Clank: Rift Apart stiže 11. juna, potvrdili su još jednom iz Sonyja i Insomniac Gamesa. I još jednom su raščistili nedoumicu – bit će to igra ekskluzivna za PlayStation 5 konzolu. No, nisu samo utvrđivali gradivo informacijama koje su već bile dostupne nego su otkrili i nekolicinu novih detalja oko likova unutar igre.

Za početak, otkriveno je da će se ženski Lombax, koji će uz Ratcheta također biti igrivi lik, zvati Rivet. Ona je iz druge dimenzije (koje su šanse da se Ratchet ne zatreska preko ušiju?), jedne u kojoj zli car Nefarious lovi sve koji mu se protive. Tu ćemo alternativnu dimenziju i sami posjetiti u igri te ćemo dobiti drugačiji pogled na planete kao što su Sargasso i Torren IV. Dio toga prikazan je i u novom videu.

Pjesmu koju možete čuti u traileru izvodi bend DEVO, čiji je suosnivač Mark Mothersbaugh, ujedno i kompozitor glazbe za Ratchet & Clank: Rift Apart. Mothersbaugh je osim na ovoj igri skladao glazbu i za originalne Crash Bandicoot igre te za serijal Jak & Daxter, ali i za filmski hit Thor: Ragnarock. Njegove prve tri skladbe iz Rift Aparta dostupne su već sada za slušanje, a pronaći ćete ih na sljedećim poveznicama:

• “Rift Apart“
• “Ride Through the Omniverse“
• “Ode to Nefarious“