in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Moćniji od prethodnih oružja FFAR i AUG: Nova zvijezda u Warzoneu je pištolj Sykov

Igrači su ovaj put naletjeli na pištolj Sykov

Razvojni studio Raven ponovno nije obavijestio igrače o promjenama u Warzoneu. Igrači su ovaj put naletjeli na pištolj Sykov, koji sad ispada moćniji od prethodnih oružja FFAR i AUG.

Nastavlja se saga o neobavještavanju igrača o izmjenama i nebalansiranim oružjima u Call of Dutyju. Jučer su igrači u Warzoneu mogli naletjeti na pištolj Sykov, oružje koje se mjesecima krilo u instalacijskim datotekama Modern Warfarea, da bi sad niotkuda moglo raditi kaos u Verdansku. Ovo čudo na sebi može nositi 80 metaka, a stavite akimbo dodatak, odnosno mogućnost držanja dva takva pištolja, ne treba posebno objašnjavati da je devastacija neprijatelja neizbježna.

YouTuberi su tako odmah jučer pohitali u testiranje mogućnosti novog oružja, a među njima je i gospodin pod nadimkom James JGOD koji je demonstrirao da Sykov radi 35 štete ukoliko se plasira od prsa do glave unutar 11 metara udaljenosti. S obzirom na fire rate od 880, protivnik pri navedenoj udaljenosti pada unutar 477-614 milisekundi, izračunao je JGOD. S dva takva pištolja, vrijeme pada i do suludih 239 milisekundi.

I dok je nedavno Raven začudo obznanio da su oslabili FFAR, čini se da ulogu novog nadmoćnog oružja pri bliskoj borbi uzima Sykov. Navodno je Sykov svoju pojavu trebao vidjeti tek idući tjedan kad počne treća sezona, iako se Raven nije očitovao ni u tom ni jučerašnjem slučaju.

Sykov se već prije mogao nasumično pronaći u Verdansku, ali vrlo rijetko, što nije predstavljalo problem za njegov devastacijski potencijal, objašnjava Hcl.hr.

Ponovno ne znamo je li ovaj pištolj došao slučajno, kao i nedavne lažne nuklearke, ili je Raven ovo pomno isplanirao kao svojevrsni eksperiment. S obzirom da se Sykov već ugodno smjestio i u skin pack trgovinu za Modern Warfare, možda čak i ovo drugo.