Blog.playstation.com
in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Days Gone dolazi na PC 18. svibnja ove godine

Sony Interactive Entertainment danas je putem PlayStation bloga objavio da brutalni otvoreni svijet igre Days Gone dolazi u Epic Games Store i na Steam 18. svibnja 2021.

Uz poboljšanu grafiku, podršku za 21: 9 ultraširoke monitore, kontrolu putem miša i tipkovnice i sav sadržaj dostupan nakon izlaska na PlayStation 4 konzoli, Days Gone je uzbudljiv i nov naslov za PC igrače.

Igrači se suočavaju s novim svijetom

Days Gone je akcijska igra otvorenog svijeta smještena u pustinji pacifičkog sjeverozapada dvije godine nakon što je misteriozna globalna pandemija desetkovala svijet, ubivši većinu, ali pretvorivši milijune u bezumna, divlja stvorenja.

Preživjeli žive u svijetu u kojem su resursi oskudni, nasilje i ubojstva česti, a Freakersi lutaju divljinom.

Igrači se suočavaju s nasilnim, novim svijetom u ulozi Deacona St. Johna, lovca na ucjene i lutalice koji živi izvan naseljenih kampova, u divljini u kojoj ne vrijede zakoni. Deacon preživljava koristeći se vještinama naučenim prije “smaka svijeta”, vozeći za Mongrels MC, zabranjeni moto klub, gdje su nasilje i kaos bili dio života na otvorenoj cesti.

U svojoj srži, Days Gone je istraživanje koje nam pokazuje kako bi itko od nas reagirao na tako surove uvjete, ali i istraživanje gubitka, ljubavi, prijateljstva, osvete i očaja – učenje da preživjeti ne znači živjeti. Za Deacona, to je borba u kojoj mora saznati da nada nikada ne umre.