in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Deathloop je opet odgođen

Traže više vremena

Uz objašnjenje da timu treba više vremena, Arkane je izlazak jedne od prvih PS5 igara odgodio za 14. septembar 2021.

Kako prenosi Verge, Deathloop je, na žalost brojnih gejmera, opet odgođen. Izlazak Arkaneove PS5 ekskluzive prebačen je sa 21. maja na 14. septembar. Ovo je druga odgoda igre koja je kao jedna od glavnih PS5 ekskluziva prvotno trebala izaći tijekom prošlogodišnjih zimskih blagdana.

Arkaneov studio u Lyonu objavio je da odgoda ovog puta dolazi u jeku pandemije i izazova koje stvara rad od kuće.

Deathloop je posljednji naslov iz Arkaneovog studija Lyon, najpoznatijeg po Dishonoredu i revampu Preyja koji je na računala i konzole stigao 2017. Igrači u Deathloopu preuzimaju ulogu Colta, ubice koji je zarobljen u vremenskom krugu iz kojeg nastoji pobjeći ubivši osam ciljeva koristeći razna oružja i natprirodne moći. Za petama mu je drugi ubojica Julianna (koju mogu koristiti drugi igrači protiv kojih igrate online).

Deathloop je prvotno trebao biti PS5 ekskluziva koja bi na PC stigla godinu dana kasnije unatoč činjenici da je Bethesdin trenutni vlasnik Microsoft. Voditelj Xbox studija Phil Spencer Bloombergu je rekao da će se kompanija držati obećanja vezanih uz Deathloop i Ghostwire: Tokyjo što, sudeći prema trenutnom stanju, znači da će vlasnici Xboxa i PC-ja na ove igre morati čekati još duže.