in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Square Enix pretplatnicima Game Passa dao novu igru, a na PlayStation Now šalje Avengere

Upitno koliko je ista impresivna

Sony je uzvratio Microsoftovom Game Passu najavom nove postave igara za pretplatničku uslugu PlayStation Now. No, upitno je koliko je ista impresivna.

Prošle sedmice bilo je interesantno na relaciji između Xbox i PlayStation platformi nakon što je najavljeno da će Sonyjeva nadolazeća igra MLB The Show 21 od prvoga dana biti dostupna na Xbox Game Pass pretplati, dok će se na PlayStation konzolama prodavati po cijeni od 60-70 eura. Sada pak pobornicima PlayStationa stiže još jedna pljuska, ovoga puta od izdavačke kuće Square Enix.

Naime, ta je izdavačka kuća prošloga vikenda na Xbox Game Passu lansirala potpuno novu igru – Outriders, koja je izazvala dosta veliko zanimanje igrača. I dok Square Enix igračima na Xboxu tu igru daje preko pretplate, igrači na PlayStationu preko pretplate PS Now dobivaju… Marvel’s Avengers – igru koju su mnogi odavno proglasili izgubljenim slučajem te najvećim razočaranjem 2020. godine.

Da ta ponuda bude još smješnija, igra će preko PS Now pretplate biti dostupna samo tri mjeseca. U ta tri mjeseca pretplatnici tako neće moći iskusiti nikakve značajne ekspanzije za Avengerse, a već je najavljeno kako obećana ekskluziva u obliku lika Spider-Mana ionako neće biti lansirana sve do druge polovice 2021. Dakle, sedam mjeseci star Marvel’s Avengers na pretplatu za PlayStation stiže na vrlo kratak period, dok potpuno novi Outriders na pretplatu za Xbox stiže na neodređeni period, navodi Hcl.hr.

Istina, nije Marvel’s Avengers jedina igra koja će se pojaviti na PlayStation Now u četvrtom mjesecu. Naći će se tu više nego solidni Borderlands 3 (do 29. 9.) te cijenjena igra preživljavanja The Long Dark. Međutim, to su tri igre za cijeli mjesec – dok Game Pass dobiva 5-10 naslova skoro svaka dva tjedna.