in ,

LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ubisoft radi na modu od 60 fps-a za Watch Dogs

Legion na konzolama

Producent igre Watch Dogs Legion otkrio je kako ekipa iz Ubisofta radi na tome da osposobi izvedbu u 60 sličica po sekundi na next-gen konzolama.

Igre izdavačke kuće Ubisoft među prvima su prigrlile dodatnu hardversku moć PlayStation 5 te Xbox Series X/S konzola. Bilo da je riječ o starim igrama ili pak o onim novima, gotovo svi aktualni Ubisoftovi naslovi na spomenutim konzolama imaju opciju izvođenja u 60 fps-a, nešto što nisu imali već godinama.

Od starijih naslova na 60 fps-a tako su skočili The Division 2, For Honor i Ghost Recon Breakpoint, dok su novi Assassin’s Creed Valhalla i Immortals: Fenyx Rising također išli u 60 sličica po sekundi. Najavljeno je također da će buduće igre poput Far Cry 6 i Riders Republic također imati izvedbu u 60 fpsa.

Jedina iznimka u cijeloj toj priči, kako navodi Hcl.hr, jest Watch Dogs Legion koji na novim konzolama ide u jednakih 30 fps-a kao i na starima (doduše, uz bolju grafiku). Međutim, iz Ubisofta su potvrdili da trenutno rade na opcionalnom modu koji će poboljšati izvedbu igre.

Još uvijek nemaju datum kada bi trebali dovršiti mod za 60 fps-a, ali sudeći po komentarima na Redditu fanovi igre su strpljivi i voljni čekati neko vrijeme na prvi Watch Dogs koji će se na konzolama moći igrati u 60 fps-a.