in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Provjerite kako Resident Evil Village izgleda na staroj PlayStation 4 (Pro) konzoli

Pogledajte

IGN je objavio novu snimku gameplaya iz Resident Evil Villagea, prvu ikad viđenu iz PlayStation 4 verzije, pokrenute na Pro modelu konzole.

Resident Evil Village najavljen je kao next-gen igra, navodi HCl.hr, ali je ranije ove godine potvrđeno da će ipak izaći i za stare PlayStation 4 te Xbox One konzole. Znamo da te verzije neće podržavati raytracing efekte, no neke ostale stvari bile su upitne. Primjerice, hoće li igra na PS4 i XBO konzolama biti dizajnirana kao iskustvo u 60 fps-a, poput Resident Evila 7?

Ako je suditi po prvoj snimci gameplaya koju je prenio IGN, vijesti su dobre za vlasnike starih PlayStation i Xbox konzola. Čini se kako će igra ići u 60 sličica po sekundi, a pritom neće izgledati značajno lošije od verzije za PC i nove konzole.

Doduše, prikazana je verzija za PlayStation 4 Pro konzolu, ne i za standardni model PlayStationa 4. Zadnji put kad je CD Projekt RED prikazao Cyberpunk 2077 samo na PS4 Pro… znamo kako je završilo. Nadamo se da slučaj visoke gospođe neće slijediti taj primjer.