in

“It Takes Two” do sada najbolje ocijenjena igra u ovoj godini, a prve recenzije pokazuju zašto

Pozitivne reakcije

Sutra izlazi It Takes Two, kooperativna igra za dvoje od tvoraca Brothersa i A Way Out. Mi smo ju proglasili najiščekivanijim naslovom u 3. mjesecu, a prve recenzije pokazuju zašto. Igra u kojoj igrači moraju zbližiti dvoje supružnika pred razvodom pokupila je iznimno dobre ocjene.

Na Metacriticu prosjek ocjena za It Takes Two u verziji za PlayStation 5 iznosi 90 nakon 23 recenzije. Time je igra, barem za sada, jedini naslov iz 2021. s prosjekom ocjena u 90/Must Play kategoriji. Ili da to stavimo u još bolju perspektivu: iza igre stoji izdavačka kuća Electronic Arts, a njihove igre u Metacriticovoj kategoriji 90+ nisu se uspjele zadržati već devet godina – od Fife 13 i Mass Effecta 3.

Velike su šanse da bi prosjek ocjena za It Takes Two mogao opasti s rastom broja recenzija. Također vrijedi napomenuti da verzije za druge platforme već imaju nešto niži prosjek (XSX/S – 89, PC – 88), premda su i tako trenutno među četiri najbolje ocijenjene igre u 2021.

Što se situacije na OpenCriticu tiče, ondje It Takes Two trenutno ima prosjek ocjena 88, što nije prestižna 90+ kategorija, ali je i s tim prosjekom do sada najbolje ocijenjena igra iz 2021. godine.