in

LOLLOL LOVELOVE WOWWOW

Izašao PES 2021, Messi možda posljednji put zaštitno lice igre

Zvanično je dostupan eFootball PES 2021.

Entuzijazam fanova nije isti kao svake godine jer je PES 2021 doslovno isti kao prošle godine, to već i ptice na granama znaju.

Novo izdanje zapravo je sezonsko ažuriranje koje donosi samo ažurirane ekipe (osim italijanskih liga) prema sadašnjem stanju.

Kako prelazni rok u većini liga još uvijek traje, moguće je da već sutra te ekipe više nemaju najsvježije postave, a ostaje za vidjeti koliko će redovno Konami osvježavati rostere u nadolazećim danima. Prijašnjih godina nisu bili baš ažurni pa je zajednica igrača navikla oslanjati se na rad moddera prije nego na službena ažuriranja.

U bilo kojem slučaju, u Konamiju su najsretniji činjenicom da je Lionel Messi ostao u Barceloni, iako je izrazio želju da napusti taj klub.

Messi je zaštitno lice PES-a jednako kao što je Barcelona najvažniji partner Konamija, a njegov mogući prelazak u neki drugi klub, npr. Manchester City ili PSG, zadao bi pravu glavobolju ekipi iz Konamija koja tada ne bi mogla koristiti Messija u dresu kluba s kojim nemaju dogovoreno partnerstvo.

Zato je novi trailer za PES 2021 svojevrsno slavljenje Messija uz činjenicu da mu je to možda zadnji PES u kojem se nalazi u Barceloninom dresu.