in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Igor Kojić ostavio Severinu, podnio zahtjev za razvod braka

Pjevačica Severina Kojić i suprug Igor Kojić riješili su da stave tačku na četiri godine dug brak

Pjevačica Severina Kojić i suprug Igor Kojić riješili su da stave tačku na četiri godine dug brak. Prema navodima srbijanskih medija, Igor Kojić je podnio zahtjev za razvod braka, a razlog je to što pjevačica ima brojne finansijske probleme, te ne može više da izdržava Igora.

Naime, Severina je nekoliko dana nakon proglašenja vanrednog stanja u Srbiji usljed pandemije koronavirusa došla u Beograd i provela skoro dva mjeseca kod svekra Kebe u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, gdje su počele velike razmirice između nje i Igora.

– Igor je od samog početka veze navikao da Severina zarađuje mnogo para od nastupa, a da on lagodno troši. Dečko nema zanimanje, njemu je jedini cilj da uživa, putuje i da za to troši Severinine pare. Kad je krenula pandemija, Severina je prestala da nastupa, kao i svi pjevači, a pošto ima mnogo kazni koje mora da plati sudu, plus životne troškove, koji uvijek padnu na nju, morala je da, narodski rečeno, zavrne slavinu. Igor je tad poludio- objašnjava izvor i otkriva da su problemi bili sve veći kako su Severinina dugovanja rasla.

-Severina nije znala da duguje državi Hrvatskoj stotine hiljada eura zbog prekršaja koje je pravila vezano za svoje dijete Aleksandra jer je često mijenjala advokate. Kad su je obavijestili, ženi se slošilo, a Igor je pukao. Rekao je da je to sve njena krivica, da će porodica bankrotirati zbog nje. Nakon toga, Igor joj je rekao da su završili svaku priču i da hoće razvod. Ona je ubrzo otišla u Zagreb, a on je podnio zahtjev za razvod braka- zaključio je izvor.

Kako se dalje saznaje, Igora roditelji nisu podržali u ovoj namjeri. Rekli su mu da ne može sad da ostavi ženu u problemima, ali on ne želi nikoga da sluša i ubijeđen je da je razvod najbolja opcija.