in

LOLLOL LOVELOVE WTFWTF TUGYTUGY WOWWOW

Svećenik prskao vjernike pištoljem sa svetom vodom, internet je prepun fora o tome

Rimokatolički svećenik iz Michigana blagoslovio je internet nekim duhovitim memovima nakon što su njegove fotografije s pištoljem za prskanje župljana svetom vodom postale viralne

Rimokatolički svećenik iz Michigana blagoslovio je internet nekim duhovitim memovima nakon što su njegove fotografije s pištoljem za prskanje vjernike svetom vodom postale viralne.

Prošli mjesec otac Tim Pelc iz katoličke crkve st. Ambrose u Detroitu pokušavao je pronaći način kako održati društveno distanciranje tokom Velike sedmice usred pandemije koronavirusa. Kaže kako je razmišljao kako da djeci približi iskustvo Uskrsa usprkos karanteni pa je došao na ideju zbog koje je postao hit na internetu.


Pelc je napravio poligon za vjernike na kojem im je sa sigurne udaljenosti blagoslivljao uskršnje košare pištoljem za vodu, a čak se i savjetovao s doktorom hitne pomoći kako bi se uvjerio da nikoga neće dovesti u opasnost.

– Ne samo da je ovo sigurno nego je i zabavno. I on je došao s djecom- rekao je svećenik za BuzzFeed News. Iako su fotografije objavljene prošli mjesec, tek nedavno su postale viralne zahvaljujući raspravi na Twitteru te photoshop battleu na Redditu.

-Da nisam imao masku na ovim fotografijama, vjerojatno ne bih bio tako sretan- rekao je Pelc. “Ali savršeno sam sretan što sam ovdje maskirani osvetnik.”

Evo i nekih od najboljih slika kojima su ga korisnici interneta počastili.