in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Saznajte kako se svaki horoskopski znak ponaša u karantinu

Ostanite u kući

Dok stručnjaci sa svih strana od vas traže da ostanete kod kuće, pročitajte kako se svaki horoskopski znak ponaša u (samo)izolaciji.

Ovan

Ovan će kupiti sve za sebe, ali ne previše, upravo toliko da ne brine da li ima dovoljno. Najvažnije je da budete sigurni i da ne morate izaći za sve ono što vam nedostaje. Dakle, on sastavlja poseban spisak za sebe, iako živi sa porodicom. Međutim, zaista mora razmišljati o tome koliko mu treba jer može brzo potrošiti sve što ima. Ali ako je iko spreman u ovoj situaciji, to je definitivno Ovan. Ako ga zamolite da vam kaže šta je pripremio za karantin, bit će sretan da vam pokaže kako se pripremio.

Bik

Bik ne planira bespotrebno napustiti svoju kuću, ali može ostati u samici ako ima hrane. Pripadnici ovog horoskopskog znaka ponekad biraju da se odmore i ne vide druge ljude jer je iscrpljujuće. Tokom izolacije, ovi likovi mogu ponovo gledati seriju od prve sezone, što će ih učiniti vrlo sretnim.

Blizanci

Postoje dvije vrste Blizanca. Jedan uređuje knjige i novine na različite načine: šta čitati, prema boji i veličini. Drugi neprestano razgovaraju telefonom sa svima jer izolacija se mora „prekinuti“ na neki način, a to je najbrži put. Ovi ljudi pozivaju prijatelje i rođake sa kojima se dugo nisu čuli jer misle da je vrijeme za to.

Rak

Panika kod kuće može nastati samo ako nešto nedostaje. Ali to se neće dogoditi jer je Rak spreman za svaku situaciju. Pozvat će svu rodbinu u svoj dom kako mu ne bi bilo dosadno. Svijet Raka je sada u kuhinji i u krevetu i želi da uživa u svemu. Udobnost kod kuće je njegov glavni prioritet u svakoj situaciji i on će vam dati najbolje savjete šta raditi kod kuće kada više nemate ideja.

Lav

Lav želi da se izoluje uprkos poteškoćama, ali on zaista brine o sebi jer najviše voli sebe. Naravno, uvijek će neko doći u njegov dom misleći da je vrijeme za zabavu, a ne za karantin. Lavu nije lako, ali on mora da se odrekne pažnje drugih ljudi. Međutim, sigurno će na društvenim mrežama objaviti sve što mu se dogodi tokom dana.

Djevica

Djevica je sigurno nabavila asepsol, alkohol i maske. Djevica je spremna na sve, u bilo kojoj situaciji za koju niko nije spreman. Ona također zna gdje možete da pronađete sve što vam nedostaje.

Vaga

Za Vagu je važno da ne bude sama jer ne može izdržati da bude izolovana. Ali ako već mora da bude u izolaciji, lako će naći šta da radi. Ako ima partnera, učinit će sve što može jer je već napravila spisak. Međutim, Vaga ne odstupa od svojih pravila, njege, šminke čak i kad je niko ne gleda.

Škorpija

Škorpija je spremna na sve. Pripadnicima ovog horoskopskog znaka nije potrebno ništa, jer gdje god ih ostavite oni će se zabaviti. Lako prihvataju izolaciju i pripremaju se za to, a kada stignu neželjeni gosti, te osobe neće odgovarati na pozive niti otvarati vrata. Škorpija zna šta se u svijetu može dogoditi i zna da je bolje ostati kod kuće. Zato ona lako može izdržati izolaciju, a za to vrijeme moći će srediti kuću onako kako je zamišljala a da joj niko ne smeta.

Strijelac

Strijelac je svoj postupak izolacije planirao veoma lako. Što se njega tiče, ovo je zasluženi odmor na kojem će moći raditi kasnije. Planirat će sva putovanja. Strijelac može lako izdržati izolaciju samo ako postoje stvari koje će ga zabavljati: Internet, knjige, kućni bicikl – to je dovoljno za uživanje, bilo da je sam, bilo sa nekim drugim. Ako ste u izolaciji sa njim, vrijeme će proći vrlo brzo.

Jarac

Jarac sve shvata ozbiljno, čak i izolaciju. On će napraviti plan rada, kao da se ništa ne događa. Ako uspije, Jarac će izolaciju učiniti mnogo lakšom. Ako to ne uspije, popravit će neke stvari u kući koje odlaže već godinama, jer kad to učini, ako ne sada.
Vodolija
Vodolija želi da bude sama, ali istovremeno želi da se druži ako ima vremena. Budući da će sada imati puno vremena, nedostajat će joj prijatelji, ali može dogovoriti kafu s nekim na mreži. Sada će razraditi neke svoje ideje za posao i kasnije sprovesti u djelo. Međutim, većina Vodolije radi kod kuće ili može raditi na mreži, tako da neće imati toliko promjena kao ostale. Ovi pojedinci ne žele zabrane, ali jednom kad ih prihvate, vrijeme će proći brže.
Riba
Ribe se žele družiti, ali ne stalno, već samo kada im odgovara. Oni će se pobrinuti da svi imaju hranu i lijekove, pa ako mogu pomoći, bit će dio volonterskih timova. Lako će se izvući sa izolacijom ako pronađu dobre serije, filmove, slušat će muziku ili crtati.