in

LOVELOVE

Zavirite prvi u restoran „Louis Vuitton“ u Japanu

Grandiozni prostor će sadržavati i bar, kao i velikodušno dizajniranu terasu

Nakon što je brend Tiffany&Co otvorio svoj restoran „Blue Box Café“ u robnoj kući „Harrods“, stiglo je pravo vrijeme da „Louis Vuitton“ učini nešto slično.

Čuveni francuski modni brend odlučio je da ostavi svoj lični pečat u industriji gostoprimstva. Od začikavanja našeg osjećaja za stil oni su se sada prebacili na naše čulo ukusa, otvarajući svoj prvi restoran u Osaki u Japanu.

Spreman da otvori svoj novi butik, čuveni brend odlučio je da upravo ta lokacija bude mjesto njihovog prvog restorana nazvanog Le Café V. Restoran će se nalaziti na najvišem spratu novog sjedišta brenda u „Osaka Maisonu“.

U njemu će se služiti meni koji kreira slavni japanski kuhar Josuke Suga, a gosti restorana će moći uživati u pogledu iza scene, jer će se svi obroci pripremati u kuhinji otvorenog tipa. Grandiozni prostor će sadržavati i bar, kao i velikodušno dizajniranu terasu.

Otvaranje ovog restorana potvrdio je i predsjedavajući „CEO Louis Vuitton“ brenda Mišel Burke (Michael Burke), koji je nagovijestio da će restorani i hoteli biti dio njihovog novog plana. Butik „Louis Vuitton“ u Osaki otvoren je 1. februara, dok restoran s radom počinje 15 dana kasnije.

Zapratite nas na Facebook stranici: Noob.ba