in

Edge of Eternity dobio veliko proširenje

Igra bi ove godine trebala biti gotova, a osim za PC, stići će na PlayStation 4 i Xbox One

Edge of Eternity dobio veliko novo proširenje

Ambiciozni JRPG Edge of Eternity se malo više od godinu nalazi u Early Accessu, a oni koji su ga do sada zaigrali imali su pozitivne reakcije. Nezavisni razvojni tim iz Francuske koji radi na igri, Midgar Studio, pripremio je još jednu veliku besplatnu nadogradnju, a uz nju je stiglo cijelo novo poglavlje i redizajn početka igre. Chapter 0: The Seeds of Destruction ime je nadogradnje koje ubacuje novo poglavlje i sadržaje koji će novim igračima bolje predstaviti ovaj fantazijski svijet.

U poglavlju koje traje približno dva sata upoznat ćete se s glavnim likovima, Daryon i Selene, dobiti više informacija o tome što uništava njihov svijet i saznati šta to prijeti svijetu Heryona. Iako se igra nalazi u Early Accessu, tim kaže da ima barem 25 sati raznolikog sadržaja i da će nastaviti s izdavanjem besplatnih nadogradnji koje će osim novog sadržaja popravljati i ono što je već u igri dostupno.

Edge of Eternity je imao uspješnu Kickstarter kampanju i to je bilo dovoljno da na projektu pristane raditi kompozitor Yasunori Mitsuda, čije su melodije poznate ljubiteljima kultnog RPG-a Chrono Trigger. Igra bi ove godine trebala biti gotova, a osim za PC, stići će na PlayStation 4 i Xbox One. Ako ne želite to čekati, možete je trenutno nabaviti na Steamu za 14,99 eura.