in

Streamer otplatio dug svoje majke uz pomoć publike

Nije poznato koliko je taj dug iznosio, niti koliko je novca Conrad prikupio preko donacija, a koliko vlastitim trudom na turnirima

Često smo čuli roditelje kako djeci govore kako “nema hljeba” od igranja igrica.

Profesionalni igrač Fortnitea i streamer Aydan Conrad dokazao je da to nije istina. Naime, Conrad je sa svojih 1,4 miliona pretplatnika na Twitchu odlučio napraviti dobro djelo te svojoj majci otplatiti dug od studiranja.

Nije poznato koliko je taj dug iznosio, niti koliko je novca Conrad prikupio preko donacija, a koliko vlastitim trudom na turnirima, ali je proces obavještavanja majke dokumentirao u prijenosu uživo. Majka mu se rasplakala kad je čula da je dug otplaćen te je poručila da voli sve njegove gledaoce.

Naravno, moguće je da sve ovo bilo namješteno radi publiciteta. Conrad je već i ranije osvajao nezanemarive iznose na turnirima u Fortniteu pa mu je majka gotovo sigurno znala da joj bez problema može otplatiti dug. Samim time, u iskrenost njezine reakcije, kao i u namjeru njezinog sina možete sumnjati, ali se doista može reći – streaming igara sada otplaćuje dugove u Americi.