in

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood: Igra u kojoj će se konačno igrati vukodlaka

Vampiri se sretno smješkaju u kovčezima jer su u svijetu videoigara mnogo prominentniji od vukodlaka. Jasno je kako za velike dlakavce nema previše ljubavi te je s njima moguće zaigrati jedino u Elder Scrolls igrama poput Skyrima.

Ali, izgleda da će se sljedeće godine promijeniti zahvaljujući igri imena Werewolf: The Apocalypse – Earthblood.

Igra će biti smještena unutar World of Darkness univerzuma poznatog po pen-and-paper RPG igrama. Pričom će pratiti vukodlaka po imenu Cahal koji će se boriti protiv vampirske korporacije Pentex. Kao i u pen-and-paper igrama, Earthblood će se baviti nešto zrelijim temama kao što je narušavanje prirodne ravnoteže zagađenjem.

Iz gameplay perspektive, Earthblood bit će akcijska RPG igra gdje ćemo kao Cahal lutati velikim otvorenim područjima Američkog sjeverozapada. Tamo će se izvršavati razne misije koristeći Cahalov ljudski oblik za interakcije s NPC-evima, vučiji oblik za šunjanje i špijuniranje, dok će se kod vukodlaka transformirati kada bude vrijeme za borbu. Bijes će biti jedna od gameplay mehanika te će ga Cahal morati držati pod kontrolom ne bi li se pretvorio u divlju zvijer koja ne razaznaje prijatelje od neprijatelja.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood stiže na PC, PS4 i Xbox One u drugoj ili trećoj četvrtini 2020. godine.