in

Izvori iz Rockstara kažu da je rad na Bully 2 igri prekinut još prije šest godina

Još uvijek se čeka službena vijest o Rockstarovom novom projektu. U posljednje vrijeme sve je veći broj glasina vezanih za Bully 2, tako da ta igra sigurno prednjači što se tiče prognoza, no još sve ostaje samo u tim domenama.

Kako tvrde izvori iz Rockstara, izgleda da je Bully 2 bio u razvoju. Novinari VGC-a navode kako je ideja o nastavku Bullya postojala još 2008. godine, te da je čak postojao demo igre.

Naime, neimenovani izvori bliski Rockstaru navode kako je Rockstar New England radio više od godinu na nastavku Bullya, i to između prva dva Red Dead Redemptiona, kada su napravili i demo, premisu priče, napisali scene, no projekt na kraju nikad nije bio pokrenut.

Mistični demo napravljen je pomoću RAGE enginea, no sve je nakon toga stalo, prvenstveno jer su članovi developerske ekipe morali početi raditi na drugim projektima.

Što se tiče priče koja je bila napisana, ona je i dalje bila usredotočena na Jimmya, a i sadržavala je mnoge druge likove iz prvotne igre. Sve je započinjalo sa krajem školske godine, u domu Jimmyjevog očuha, no prema izvorima, teško se bilo dogovoriti koje su daljnje avanture za Jimmya i što bi bila glavna tema priče. Najviše se pričalo o njegovom obrazovanju, točnije hoće li priča nastaviti sa obrazovanje u školi ili ipak na faksu.

Zanimljive informacije o ovome ipak nisu službene, no svakako mogu skratiti vrijeme dok se još čeka moguća najava Bullya 2.