in

Besplatno zaigrajte Battlefield 5, FIFU 19 i stotinu drugih igara

Sve do kraja oktobra može dobiti mjesec dana besplatnog pristupa usluzi Origin Access, kojom se dobiva katalog s više od stotinu igara među kojima su Battlefield 5, FIFA 19, Anthem, Star Wars: Battlefront II i mnoge druge. Za one koji ne vole igre Electronic Artsa, u ponudi će se naći i druge stvari kao što su A Plague Tale: Innocence, Tropico 6, Darksiders 3, Vampyr i Frostpunk.

Ponuda vrijedi samo za PC igrače, odnosno PC platformu, a može se iskoristiti tako da se korisničkom računu za Origin uključi dvostruka verifikacija. Ukratko, igrači se trebaju prijaviti na account preko EA Networka (prethodno moraju imati registrirani račun za Origin), pa pod Security postavkama uključiti Login Verfication. Potom moraju odlučiti kako će primiti kod kojim potvrđuju svoj identitet: emailom, SMS-om ili pozivom. Alternativno, prijavu mogu verificirati i uz App Authenticator aplikaciju na mobitelu.

Nakon što se uključi dvostruku verifikaciju, treba se prijaviti na Origin, u lijevom meniju potražiti Origin Access pa Vault Games kako bi došli do svih igara koje se mogu preuzeti.

Igre se ne dobivaju u trajno vlasništvo nego ih mogu igrati na mjesec dana od datuma kada se aktivira ponuda. Oni koji žele nastaviti igrati nakon toga, moraju platiti četiri eura pretplate. Također, radi se o potpunim verzijama igara.