Agencije
in

PES 2020 donosi novu Master Ligu

Iako je PES posljednjih godina sve snage prebacio na svoj myClub mod, starijim fanovima tog serijala Master Liga je još uvijek drag mod. Lijepo je vidjeti da Konami nije digao ruke od njega te ove godine obećava remaster Master Lige.

Promjena i nije toliko velika koliko se tvorci PES-a hvale. Najveći novitet je mnogo igranih animacija, najčešće izvan samog terena. Kao što je već bilo najavljeno, moći će se koristiti modeli različitih menadžera poput Zica, Roberta Carlosa, Lotara Matthausa, Bebeta, Maradone, Romaria, Cruyffa i drugih.

Menadžeri će biti aktivni na konferencijama za novinare, na sastancima kluba, na treningu i slično. Ostaje za vidjeti koliko će interakcije u tim segmentima igre biti, ali mnogi tvrde da se ne treba očekivati mnogo – sve što menadžeri budu govorili neće biti ozvučeno.

Klub će također imati mjerač pratitelja, a više fanova valjda će omogućiti lakše dovođenje vrhunskih pojačanja. I na samom kraju, glavno sučelje bit će pojednostavljeno, a čini se kako će se prilagođavati bojama kluba, što je zgodan detalj.