in

U razvoju nova Darksiders igra

Prvo je Nvidiji pobjegla informacija da stiže igra zvana Red Faction Evolution, a sada se na programu E3 Coliseuma našla potvrda za još jednu novu igru koja će biti najavljena. Radi se o novom Darksiders naslovu, prema nekim glasinama zvanom Darksiders: Genesis.

Prema opisu panela koji će se održati 13. 6., nova Darksiders igra odvest će serijal u novom smjeru, nastojeći evoluirati žanr akcijskih avantura. Ako se igra doista zove Genesis, mogao bi to biti prethodnik prve igre, a ne četvrti nastavak.

Doduše, u igri se nalaze četiri jahača apokalipse i svaka od dosadašnje tri igre stavila nas je u ulogu jednoga od njih. Sada je red na Strifea koji jaše na bijelom konju te koristi dva ogromna revolvera, ali je upitno hoćemo li igrati s tim likom.

U bilo kojem slučaju, pomalo je čudno da THQ Nordic već sada najavljuje nove Darksiderse, svega pola godine nakon izlaska trećeg dijela koji nekima nije bio na istom standardu kvalitete kao prijašnje igre. Moguće je da na igri radi sasvim novi tim i da će to biti pucačina iz trećeg lica, no za sada možemo samo nagađati. Istinu ćemo znati za 13 dana. (hcl.hr)