in

Dva Dinamova nogometaša igraju FIFA-u s vlastitim likovima i ocjenom 99

Electronic Arts nagradio je dinamovce Dinija Olma i Damiena Kadziora kao strastvene igrače FIFA-e 19 i FIFA Ultimate Teama. Dvojac je tako dobio vlastite kartice za FIFA Ultimate Team s maksimalnom ocjenom od 99.

Dinamo Zagreb pohvalio se na službenoj Facebook stranici kako njihove mlade zvijezde slobodno vrijeme vole kratiti uz najpopularniju nogometnu igru današnjice. Kako bi nastavili uživati u FIFA-i 19 Electronic Arts ih je nagradio novim FUT karticama na kojima su dobili maksimalne ocjene od 99. Radi se o promociji pomoću koje tvorci FIFA-e nagrađuju profesionalne nogometaše koji igraju njihovu popularnu igru.

https://www.facebook.com/dinamo/photos/a.131114823628958/2619051991501883/?type=3&theater

Sretne li tako na virtualnom terenu FIFA Ultimate Teama Danija Olma s ocjenom 99, znajte da iza njega stoji pravi Olmo jer će samo oni imati te kartice na raspolaganju. Inače, obojica su među najbolje ocijenjenim igračima Dinama u FIFA-i. Kadzior s In-Form karticom i ocjenom 77 te Olmo s ocjenom 75. Međutim, nastavi li Dinamo s dobrim igrama u Europi, uskoro bi i oni mogli dobiti nove kartice s još boljim ocjenama. (Index.hr)